Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - kapi19

Страници: [1]
1
Купих си телевизор SAMSUNG  95\" но не минава през вратата на хола - не може да вземе завоя. Телевизорът е LCD а жилището е панелно, строено ок. 1975 г. Телевизора си го купих като ЕТ (за да си приспадна данъци), всъщност работя на свободна професия, но смятам да го гледам като частно лице. Кажете ми сега какво да правя ?

2
Купих си баница в магазинчето до общината. Казах на момичето \"може ли ъглова, по препечена\", а тя ме погледна, сякаш искаше да ми каже нещо и ми даде от средата на тавата. ВЗМОТЕНА СЪМ ! Какво да направя:? Не си пазя касовата бележка (защото такива не дават) а баницата изядох! А и не мога да претендирам съгласно закона, защото купих баничката не като гражданка, а като собственик на фирма ЕТ.

3
Хляб / Закупуване на закуска
« -: Декември 18, 2007, 10:47:05 am »
Забравих да добавя, че баницата купих не като частно лице, а като собственичка на фирма - ЕТ. Какво да правя сега ?

4
Хляб / Закупуване на закуска
« -: Декември 18, 2007, 10:44:57 am »
В баничарницата на до Нар. съвет си купих баница - казах \" моля една ъглова, по-препечена\" а момичето ме погледна, сякаш искаше да ми каже нещо, и ми даде средна. ВЗМОТЕНА СЪМ ! Какво да направя, не си пазя касовата бележка, защото не дават такава, а баницата изядох.

5
Мирише ми на Банпоайпи.

     ):

6
Стоки за бита / Проблем с перомолив
« -: Октомври 18, 2007, 11:45:03 am »
Свърши ми графитчето и колкото и да натискам, ново не иска да влезе. А чувам, че вътре има графитчета. Какво да правя?
Перомоливът е произведен в потребителна кооперация \"Жио Шанг\" (т.е. \"Червено знаме на труда\"), не си пазя касовата бележка, пък и не съм го купувал аз, а го намерих.

7
Лекарства / аптека
« -: Октомври 11, 2007, 10:48:06 am »
Шапки (носени), бельо, четки за зъби и пр. лични вещи Не се заменят.
Вероятно и лекарствата спадат в тази категория !      :)

Давайте следващо мнение !      ;)

8
Това е нещо ново за мен. Не знаех, че каките в Агенцията правят разлика между \"спайуертракер\" и пасианс \"спайдър\", че да могат да вземат отношение по въпроса.

И не учете дядо си как да кашля !

9
Но защо реши и как разбра, че доставчикът е забранил достъпа. И аз нямам достъп поне до 50 - 70 % от сайтовете (или е само частичен), но това е, защото в сайтовете има \"кукита\", \"активни-Х контроли\", \"джава\", \"флаш-картинки\" и др. подобни бози, които аз съм забранил. Считам, че те не допринасят за основното съдържание, а само внасят ненужна шарения, мърдащи картинки и реклами, някои от тях вероятно са и опасни за здравето на компютъра Ви (така съм чувал).

Ако искаш да виждаш всичко по сайтовете и всички сайтове, трябва да спреш действието на \"файъруол\" (огнената стена) и на \"спайуертракер\" (страж срещу програмистките бози), но тогава ще ти се стъжни живота от вируси.

10
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Август 31, 2007, 01:36:11 pm »
Един допълнителен въпрос, между другото: някой разполага ли с поименни разпечатки на гласуванията в Народното Събрание?

Моля отговорете ми компетентно и на този въпрос, като благодаря предварително

11
Топлоснабдяване / Re: Топлофикация
« -: Август 27, 2007, 10:52:24 am »
Не желая да съм абонат на Топлофикация и това е, не желая да плащам за топлина, която идва до мен през стената! Как да се отърва от тези навлеци?

Например сега, както е навън 20 градуса по Целзий, ако комшията отляво си пусне климатика на отопление, този отдясно си го пусне на охлаждане, ако от предния апартамент идва фолкмузика, а от задния апартамент идва миризма на лучена яхния, на кого какво трябва да плащам?

След като се запознах с материалите в пресата и мнения на по-опитните, имам сега един въпрос: мога ли, когато дойдат от \"Дяловото дружество\" да ги изчукам с една точилка по главите, докато престанат да различават топломер от китайски електронен часовник по 3 лв.? Мога ли да пострелям с въздушна пушка по Пръдливците от народното събрание, които услужливо гласуват законите за Топлофикацията?

Моля, отговорете ми компетентно на този въпрос и благодаря предварително.

Страници: [1]