Автор Тема: Хим. чистене Жоди ООД (на ъгъла на бул. Гоце Делчев и Хенрих Ибсен)  (Прочетена 571 пъти)

april

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
В тази тема ще се оплача от обслужването от служител на химическо чистене Жоди ООД, намира се в блока на ъгъла на бул. Гоце Делчев и Хенрих Ибсен. Обяснявам, защото не съм съвсем сигурна, че запомних правилно името.

Занесох за почистване пухено яке с цип. Първо служителката беше много нелюбезна. Влязох с детето си в помещението и тя ме изгледа така, сякаш вижда най-отвратителното нещо в живота си (но това е нормално за обслужването в България и не й обърнах внимание).
Служителката ми прие поръчката, якето щеше да е готово на следващия ден.
Отидох на следващия ден, подадох бележката, подадоха ми якето. Служителката попита: \"Имахте ли плъзгач на ципа?\". Отговорих, че имах два. Тогава тя каза: \"Нещо дрънкаше в пералнята, разпаднали са се.\" И ми подаде плъзгачите смачкани и на части.
Излязох ядосана, защото дрехата ми трябваше, бързо тръгнах да търся въпросните плъзгачи и успях за късмет да намеря подходящи в едно магазинче наблизо.

Върнах се при в хим. чистене и попитах служителката дали ще ми плати циповете. Отговорът, който получих беше: \"Ние не поемаме гаранция!\", придружен със същата отвратена физиономия като при първата ни среща.

Давала съм много пъти тази дреха на хим. чистене в други фирми и за първи път ми го връщат без цип.
Подадох жалба в КЗП по електронен път, но не знам дали изобщо ще има резултат....
« Последна редакция: Февруари 24, 2010, 05:00:04 pm от april »