Брат ми вчера е получил сметка за ЕДНОМЕСЕЧЕН период (доколкото е разбрал - август - септември) на стойност 51 лв. Нормалните му сметки варират между 15 и 25 лв. Вече два дни прави всичко възможно да се свърже с оператор, за да изиска разпечатка, тъй като се съмнява, че при смяната на системата / платформата и т.н. безплатните му минути не са отчетени като такива. След като губи по половин час на ден в чакане, той все още не може да се свърже. В офисите му заявяват, че не могат да направят нищо. Излиза, че той трябва да си плати сметката, за да не остане без телефон, без значение колко е голяма и дали е реална. Още повече, напълно е лишен от възможността да провери проведените разговори или дали наистина сметката е за 1 месец, или обхваща по-голям период от време, който да обяснява стойността й.
Цялото ни семейсто ще се откаже от Мтел при изтичане на договорите ни (месец по-рано разбира се). За жалост, това е всичко, което можем да направим, защото в Бг справедливостта е на страната на парите, както става ясно от постовете ми по-горе, където описвам как ми отговориха от КЗП за своеволията на мобилния оператор.
В интерес на истината все пак, моята сметка за същия период (август - септември - засичането ми принципно е на 15-то число), която получих към края на октомври, не беше завишена в степен, че да забележа.