Аз вече 3 пъти си давам телефона за поправка в Мтел ,дори единия път пожелах да рекламирам стоката ,защото е в гаранция .От офиса,в който отидох започнаха да спорят с мен,че нямам такова право (можело само 3 дена след закупуване на стоката да предявя тези искания) и аз съответно им цитирах някои члена от закона за защита на потребителите.След дълги спорове (около 1ч. преструвки ,че не знае закона) управителката на магазина се консултира с адвоката на фирмата и благоволи да звеме телефона за проверка от сервиза за изправност на телефона и предявяване на рекламация.След няколко седмици си получих телефона, като от сервиза казаха ,че е тестван 3 дена и нищо му нямало.Аз питам,нормално ли е телефона ти сам да се изключва, да дава,че сим картата е невалидна, да дава ,че си извън линия ,коато телефона ти е включен и да чуваш гласа на момиче като лас на мъж ,и това да е телефон , на който нищо му няма ? Просто вечече се отчаях.Оставт само няколко месеца до изтичане на гаранцията. Бих помолила съвет какво да правя.