Автор Тема: Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ  (Прочетена 2120 пъти)

pipetko

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
СЛУЧКА С МЕН:

Ето как ме прецакаха и Два от операторите а третия аз го прецаках заради М-тел. Заедно с това ще ви представя какво ДА НЕ ПРАВИТЕ, какви са добрите черти на Виваком и Глобул и къде цакат операторите....ЧЕТЕТЕ И ВИЖТЕ ЗА КАКВО БЕЗОБРАЗИЕ СТАВА ВЪПРОС......

Започвам със случките:
1. 2008 Година средата на май месец подписах Договор със М-тел. В началото с плащанията всичко беше токи това в продължение на 4 месеца а един месец преди това спряха да ми пращат фактури(плащанията по сметка извършвах във Пловдив защото там уча) Откакто спряха да пращат фактури два месеца ме цакаха с по 2о лева което го преживях. На 20 октомври ми изпращат смс че фактурата ми е готова и мога да извърша плащане на стойност 90 лв. В началото се позачудих, но реших да я платя. Отивам три дена след като ми пратиха съобщението и внасям сума на стоиност 60 лв. и ми останаха 30 лв. След една седмица отново отивам на същото място (център на М-тел в Пловдив). И Жената която беще на касата ми казва че еди кога си ми била излезнала фактурата ( на 20) и съм имал сметка 60 лв. ПО КОЯТО НЕ СА БИЛИ ВКАРВАНИ НИКАКВИ ПАРИ !!!........При което аз казах че съм плащал и 60 лв няма да дам...обърнах се и си тръгнах. Спряха ми картата и след 3 месеца МИ ПРАТИХА ОТ НЯКАКВА КРЕДИТНА СЛУЖБА БЕЛЕЖКА ЗА ПОГАСЯВАНЕ НА НЕУСТОЙКА. която всъщност внесох но.......

2. Понеже същата година и врме си направих и карта на Глобул. На която също редовно си плащах сметките до момента в който трябваше да давам 90 лв НЕУСТОЙКА НА М-тел защото след това нямаше как да си платя сметката на Глобул така в случая те нямат вина а аз за сметката си там. Между другото глобул ми пратиха само три фактури а им бях бонат толкова време колкото и на М-тел и отново ми пратиха както на М-тел една Бележка от кредит реформ за да платя неустойка.

3. 2009 година април месец мисля, подписах Договор с Виваком. ТЕ тка и не ми пратиха ФАКТУРА :D :D :D :D ......Жестоки са...Както ида е всичко варвя добре с плащанията не са ме лъгали относно сметките до януари или февруари месец тази година...Какво се случи..Ха спешно ми трябваше интернет (глозгаше ме отвътре да не използвам интернет от тлефона ама уви...). Та свързах си телефона към компютъра (да отбележа че бях на Виваком Злато 180 с което имам 100 МБ включен интернет) та влизах където влизах спрях го. В продължение на 17 часа НЕ МИ ОТЧЕТЕ ЧЕ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ НЯКАКЪВ ИНТЕРНЕТ !!! WTF !?!?! След това на втория ден аз пак го използвах за около 2 - 3 часа..и това към 5 часа след обяд..Вечерта в 11 часа при проверка от моя страна ми изписва на екрана че ми остават 80 МБ от пакета. Сутринта в7 часа ми изписва че ми остават 20 МБ; след три часа ми пише че имам сметка 13 лева; в 2 часа след обяд ми изписва извънземната сума 192 лева. обажда мсе на оператора и ми казват следното. Ами вие сте издърпали клип от youtube с големина 100 МБ който смао той ви струва 150 лв WTF !?! ....от моя страна едноминутно мълчание и я питах е реална ли ми е текущата сума да ми е такава и дали ще има още ненадейни промени и тя отговаря че нямало да има ЗА СЕГА СМЕТКАТА МИ Е ТАКАВА. Питах я и защо ми отчита чак на втория ден вече срещо третия ден какво съм изразходил? Тя отговаря че било нормално да се позабави. А аз знам от хора работили за ВИВАКОМ че е нормално да се забави до 5 часа а не 48.
След което последва още една проверка от моя страна към привечер на същия ден и сумата беше вече уникална - 299 лв. При което аз нямаше как да я платя. След един Месец както и останалите оператори ВИВАКОМ ФАКТУРИ НЕ МИ ПРАТИХА НИТО ЕДНА И СЕГА МИ ПРАЩАТ ОТНОВО ОТ СЪЩАТА КРЕДИТНО РАЗПЛАЩАТЕЛНА КОМПАНИЯ ЕДНА БЕЛЕЖКА ЗА СУМА ОТ 640 ЛВ. WHAT dA HEL DAMN IT IS THAT SHIT !?!?!?!

pipetko

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ
« Отговор #1 -: Януари 05, 2011, 03:39:08 pm »
ТАКА ЕТО И КЪДЕ ЦАКАТ ТРИТЕ ОПЕРАТОРА (описани са и плюсове) :

М-ТЕЛ- когато сте абонат първите няколко месеца са коректни и ви следят внимателно разплащателния ви режим и какви суми внасяте. Ако те са над 60-70 лв. те започват да си слагат (без ДДС-то) още по 20 - 30 лв отгоре.След това нещата може да загрубеят. Безплатните им свършват бързо. СЛЕД 2-РАТА МИНУТА НА РАЗГОВОР ЗАПОЧВА БЪРЗО БРОЕНЕ И ОТЧИТАНЕ (говорите 6 минути, плащате 10 минути Интернета им е за сега евтин и не цакат с него.
ФАКТУРИ НЕ ВИНАГИ ПРАЩАТ ( в моя случай както видяхте първите три месеца и бележка ако не си платиш повече от три месеца дадено задължение.

ГЛОБУЛ- АБСОЛЮТНО КОРЕКТНИ СА СЪС плащанията (тук таме мамят). Не надвишават сметките. В интернета цакат с вискоки цени. ЦАКАТ САМО В БЕЗПЛАТНИТЕ МИНУТИ говориш 30 секунди и ти взимат 5 минути или 3. Отново като М-тел след втората минутка ТЕ ОБИРАТ!

ВИВАТЕЛ(Виваком)- Ще кажа за мобилната част а не за домашни потребители ( бившото БТК) Коректни със плащанията в повечето случаи, но от време на време в годината по 3-4 пъти ти пращат някоя друга стряскаща сума. НЕ ЦАКАТ С МИНУТИТЕ....МОГА ДА ПОТВАРДЯ ЧЕ ДАЖЕ СЪС ЗОР СЕ ИЗХАРЧВАТ :D :D D: ....СЛАБО МЯСТО ИНТЕРНЕТ...НЕ СИ ВЗИМАЙТЕ ИЛИ НЕ ПОЛЗВАЙТЕ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ на ВИВАКОМ !!! МНОГО ЛЪЖАТ а и е с безумни цени (1.50 на МБ).

_____________________________________________________________________________________________
СЛУЧКА С Роднина от моя град
Случай на измама от М-тел към роднина:
Човекът ми е роднина, той имаше карта на М-тел и им беше абонат близо 7 години. Използваше я за служебни разговори, но след време кртата му я дадоха от службата където работи за лично ползване и му плащаха част от разговорите. След това те му дадоха друга и той тази я прибра без да я ползва, но си плащаше месечните такси редовно. След три месеца не използване му изпращат месешна фактура с над 400 лв сметка КОЯТО НЕЗНАЙНО КА КЕ СТАНАЛА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ КАРТАТА НЕ Е ПОЛЗВАНА. След много скандали със служителите на офис на компанията в Несебър сметката се плати на половина, договора беше прекратен от страна на моя роднина и от тогава топй изполваше за около 1 година услугите на Глобул а от няколко години е изцяло на Виваком.

_____________________________________________________________________________________________
http://www.facebook.com/group.php?gid=114934865208736

Протест КЪМ ОПЕРАТОРИТЕ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ ЛИНКА - http://www.facebook.com/event.php?eid=157113574334082&ref=mf
____________________________________________________________________________________________
« Последна редакция: Януари 05, 2011, 03:43:51 pm от pipetko »

BeTaTesTeR

 • Младши потребител
 • **
 • Публикации: 65
  • Профил
Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ
« Отговор #2 -: Януари 05, 2011, 05:51:01 pm »
Приятелю ти направо си за затвора

mipopov

 • Младши потребител
 • **
 • Публикации: 56
  • Профил
Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ
« Отговор #3 -: Януари 05, 2011, 08:14:56 pm »
Протеста е вече тук:
http://www.facebook.com/event.php?eid=174918862546188

fluditec

 • Новак
 • *
 • Публикации: 26
  • Профил
Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ
« Отговор #4 -: Януари 06, 2011, 01:07:53 pm »
Колкото и да не ми се иска да се съглася с Тетсерчето, то е напълно право. Може и за психиатър.

brainbomb

 • Новак
 • *
 • Публикации: 4
  • Профил
Ебавка от страна на БЪЛГАРСКИТЕ GSM ОПЕРАТОРИ
« Отговор #5 -: Януари 10, 2011, 02:30:16 pm »
Mtel не са цвете, но един приятел, който работи в Глобъл ми разказа такива неща...
Гърците си обичат келепира, то е ясно.