Източиха ми пари от дебитна карта. Подадох жалба и в банката и в полицията. От полицията ми казаха, че е образувано следствие, т.е. е доказано, че аз нямам вина за източването.
Банката е длъжна да възстанови цялата сума, особено когато полицията е обявила, че наистина е станало престъпление, и ползвателят на картата няма вина за източването на парични средства. Мен ме мотаят вече 2 месеца, а по договор с банката, отговор на жалбата ми трябва да бъде даден до 1 месец. Всеки път като се обадя, а това го правя почти всяка седмица, ми казват да се обадя следващата седмица. Оправдават ми се с това, че протичало сливане на банки и затова мениджерите се бавели с решение. Най-лошото е, че разбрах, че потърпевши са група от потребители, а не съм само аз. Вече незнам какво да правя и дали има смисъл да се опитам да комуникирам директно с някой от мениджерите - да му цитирам закона и договора, барем се приключи с този въпрос.
Става въпрос за Булбанк, ако има още потърпевши, нека се обединим и да ги разкатаем, защото това не е нормално.