Записан ми бе ден и час за взимане на размери.Тъй като ставаше въпрос за село на няколко десетки километра от София,си взех отпуска и заминах.В деня и часа зачаках на определеното място .Изминаха 50 минути-нито някой идва,нито някой се обажда,че няма да дойде.Обадих се в офиса.Казано ми бе,че ще се провери какъв е проблема и ще ми се обадят.Когато,обаче измина почти час и никой не ми се обажда,т.е. отново бях излъган,отново позвъних в офиса.Лицето Янева отново ме попита за телефона ми и започна да ми обяснява,че в системата им,примерно X пишeло едно,а в системата им,примерно У пишело друго.На въпроса ми:А сега какво правим?Ще ми записвате ли друг час или въобще няма да идвате?-отговора бе:\"Еми-и-и незнам,еми-и-и незнам\".Принудих се да пътувам обратно за София и да си търся друга фирма.И така загубих една седмица и много нерви. Подадох оплакване по имейла до централния офис,но \'глас в пустиня\'.На ръководството също толкова му \'пука\',колкото и персонала.До тук бях с \'Ролпласт\'!Считам,че това поведение е крайно недостойно за една добра фирма.\"Ролпласт\" по този начин се подиграват със своите клиенти(които при такова отношение автоматично стават бивши).