Последното писмо, което получих от Топлофикация е от 30.01.2012.Предлагат ми споразумение в 7 дневен срок и да внеса 30% от сумата /главница и лихва/, а остатъка през следващите 10 мес. Аз извадих от интернет бланката за възражение и днес я занесох в Топлофикация ул.Ястребец 23 и взех входящ номер. В ТЕХЕМ ми приеха възражението след като написах за сведение и ми дадоха входящ номер, в Комисията по енергийно регулиране ми отказаха да приемат въражението с довода, че го пращат на М-во на енергетиката, а М-во на енергетиката ще ме приемат само впонеделник от 10.00 до 14.00ч. В ТЕХЕМ ми показаха ф-ра на потребител, на която на гърба се посочва технологичния разход на топлинна енергия в абонатната станция, но като казах, че сметките пак са високи, ми казаха, че това еч защото има отказали се от парно във входа. Че мен какво ме интересува, аз искам да плащам това което съм потребила. На стълбите няма парно, в банята лирите не работят, аз пускам парно само в кухнята на 91год. ми майка. Иначе ще го спра и ще срежа тръбите, те са моя собственост щом минават през моя имот и съм платила за тях. Какво да правя!