Така! Проблема е следния :преди 2 години и половина си купих ел готварска печка Конелиано от Метро. Беше намалена, поради транспортен дефект. Всичко беше наред до преди половин година. Боята на дясната страна се опече, олющи се и подна за по-малко от един месец. В последствие се появи ръжда по огления метал. За капак на всичко след още 3-4 месеца и трите от обще четири котлона изгоряха. След като извиках сервизния техник (още е в гаранция), не носеше абсолютно никакви инстументи, той ми заяви, че не може на място да поправи котлоните и би било добре да занеса печката в сервиза(който е на другия край на града и нямат собствен транспорт) и тъкмо щяли да подменят ръждясалия панел. Да, ама не. След един месец чак, понеже нямато части, поправиха котлона. Но не и ръждата. Обясниха ми, че сервизът им бил само \"дилър\" на централния във София, а от там им обяснили, без да погледнат печката, че ръждата се е появило поради лошо експлоатация, като не съм спазъл съответните условия. Между другото при покупката на печката ми дадоха само касова бележка и \"талон за гаранция\".
Подадах молба в КЗП, те направили проверка и потвърдиха становището на сервиза в София. Е как като да и снимка не са видели на печката. В задънена улица съм.
Някой ако има идеи да сподели??? После ще кача снимки, за да видите за какво иде реч...