Автор Тема: Моля, за коментари за туристическа агенция МАДЕС ГРУП  (Прочетена 6723 пъти)

липсва липсва

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
Наши приятелски семейства ни препоръчаха туристическа агенция МАДЕС ГРУП. Планираме пътуване през декември и събираме мнения. Видях тук изказването на 1 недоволен от фирмата и бих желала да споделите впечатления от услугите им. Моля за мнения! Благодаря предварително!

липсва липсва

 • Новак
 • *
 • Публикации: 2
  • Профил
Re: Моля, за коментари за туристическа агенция Алфа тур
« Отговор #1 -: Октомври 28, 2013, 04:19:08 pm »
Здравейте,
пиша ви за да не пътувате с фирма Алфа тур-Плевен до Дубай, която работи с Тест тур България. Фирмата не е коректна, данните които предоставя при първата среща не отговарят на действителността. Като се започне още с  тръгването и сгрешения термина. При дадените ни документи преди тръгване и завърши с отпътуването и сгрешеното летище. Вместо на Шаржа ни закараха на летището в  Дубай и чак тогава разбраха че трябва да ни закарат на Шаржа където ни чакаше самолетът за България-ЕАР.
 Очаквахме с нетърпение и голямо желание тази екскурзия, но разочарованието ни започна още при кацането на летището в Шаржа, където ни чакаше представител на фирма Тест тур. Той ни качи на един микробус  за да ни закара до отделните хотели, но водачът на микробуса не говореше нито руски, нито английски езици  и не ни каза нито една дума до пристигането в отделните хотели. Но най неприятното започна в самия Дубай. В хотела дойде представител на Тест тур  който ни каза, че няма как да бъдем включени в  екскурзиите, защото всичките места са заети и ни предложи шопинг /но ние не сесъгласихме защото това не е целта на нашето пътуване/. Започнаха безкрайни разговори на представитела на Тест тур и централата им в Дубай. Обявената обиколка на Дубай с посещение на Бурш кхалифа и разходка с лодка в договора беше на цена 135 долара на човек, но след като ни казахаче не можем да бъдем включени т.к. няма места ни заявиха нова цена по 260 долара на човек като ВИП туристи.  И ние се съгласихме,  защото искахмеда разгледаме Дубай.  След това ни предложиха друга екскурзия до Индийския океан, която я нямаше впървичните документи. Ние отидохме и на нея, т.к. беше някакво решение вместо шопинг. Всички тези промени ни създадоха много неприятни емоции и материални щети. Цялата група от 9 човека която пристигнахме с микробуса се чувствахме през цялото време излишни. Подчертаваше ни се,  че сме индивидуални туристи, а тогава защо трябваше да сключваме договор аз и моята приятелка с Алфа тур – Плевен.
За това отново казваме да не пътувате с Алфа тур и Тест тур.

Таня Георгиева

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
Re: Моля, за коментари за туристическа агенция АЛФАТУР
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2013, 07:42:58 pm »
Аз пък мога да се оплача от Алфатур Бургас.
Аз съм дългогодишна клиентка на фирмата.Бях много доволна,препоръчвала съм й на приятели.Служителките винаги са били много мили и компетентни.Но вече не мисля да посещавам този офис.Наскоро отидох в офиса на фирмата,служителят,който явно е нов е напълно незапознат с това което предлагат(не можа да отговори правилно на нито един от моите въпроси) ми обеща,че ще провери и ще ми се обади.Естествено-обаждане няма.На няколко пъти ходих до офиса за да попитам какво става и защо не може да ми предложи една екскурзия,толкова ли е трудно,нали това му е работата,но няма никой в този офис.Добре,че агенции бол и си резервирах на друго място.Но не ми се мисли,как е възможно една толкова известна фирма да разваля реномето си с назначаването на неквалифицирани кадри.Потресена съм!Явно на цялата фирма нещо и куца и няма да се учудя ,ако влезе в списъка на фалиралите тур.агенции

« Последна редакция: Ноември 08, 2013, 07:52:13 pm от Таня Георгиева »