Аз пък съм пазарувал толкова много обувки от липненски, и дрехи. Обикалям редовно секънд хенд магазините, имам дрехи от там и какви ли не други щуротии и до сега проблем не съм имал. Напротив, нещо да се повреди и т.н. камо ли да е опасно. Не казвам, че е невъзможно, просто си казвма моето добро мнение от магазините тип: Липненски, Втора ръка, 1 левче. Тръговците трябва да се научат, че за да избират тях трябва да работят на 0 първите 5 г. поне за да има няква справедливост. Ресурсът на земята е един, парите са някакви хартийки. На всеки 1 човек от общо 7 милиарда се полага равна част от тази земя по рождение. Всеки има право да патува, всеки има право, да има микровълнува фурна, или колело. Защото всяка стока е направена именно с този ресурс от тази земя, на който има право. Ще спонсорирам китайците защото заплатата ми позволява само от тях да си набавя това, което ми се полага по рождение. Само от тях, колкото и да им са некачествени стоките, мога да си позволя да купя нещата от които имам елементарна нужда. Дори и да се повредят на втория ден, ми е по-изгодно да купя от тях 10 едни и същи продукта докато уцеля издръжливия, отколктоо да купя така наречения качествен. Който всъщност е изчислен да издържи за определено време и после пакд а си плащаш на корпорациите. Купих си яке за 2 лева, в нормален магазин ще се продава за 100 лв. А е качествено колкото новото. Виждал съм неведнъж как продавачи от магазините по главната обикалят вторите ръце изкупуват дрехите за по 2,3-5 лв. и ги продават после за по 50 - 100 лв. Дреха никога няма да си купя от нормален магазин. Та китайските стоки са нещо хубаво, малко баланс.