Автор Тема: Некоректен сервиз за перални машини - гр.Сливен кв.Българка бл.27  (Прочетена 22418 пъти)

Иван Горанов

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Здравейте ,
случая е следния :

Имаме пералня Candy
Преди няколко дена майка ми забелязва ,че докато работи се чува нетипичен звук ,който до момента не го е имал . Отворихме пералнята ,разкачих ремъка ,завъртях барабана на ръка и установихме че шума идва от лагерите (износени лагери на барабана ) , все пак пералнята е на 7-8 години .
Пояснявам ,че пералнята си работеше до последно .
Тъй като смяната на лагери се води за сериозен ремонт  ,предпочетохме да прибегнем до услугите на специализиран сервиз .
Закарахме пералнята в следния сервиз за перални в гр.Сливен  ( кв.Българка , БЛ.27 - това е един гараж под блока,който се намира срещу добре поддържано заобградено футболно игрище  . Доколкото знам този сервиз работи и с Техномаркет и облужва също техни рекламации.
След 3 дена се обаждат на майка ми и и казват ,че лагерите са сменени ,но при пускането на пералнята тя не е тръгнала и са установили ,че платката също е повредена ( след което са я сменили ) ?!? ... нищо ,че до последно е работила в къщи .
Така по този начин и искат вместо 100 лв за ремонта - 150 лева . Когато отива майка ми да взима пералнята  иска повредената  платка и тогава и казват ,че са я отремонтирали и пералнята работи с нея вмомента ( а в разговора по телефона ,че е била заменена с друга ) . Жената не е конфликтна и се примирява  ,въпреки че вътрешно не е съгласна .

Случая е реален от преди 3 дена . Да се има впредвид от всички хора  при избора им на сервиз !