ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ХОДЕТЕ В СПА ХОТЕЛ \"ОРФЕЙ\"-ДЕВИН!! Искам да споделя с вас моите преживявания през тази семейна почивка, планирана от началото на март с внасянето на 2200 лв за 10-дневен престой. Крайно време е да се обърне внимание на българина да не тича по чужбина или да плаща на разни комисийки, дето раздават звезди за тоя, дето духа, а да знаем, че отиваме на място, отговярящо на 5 звезди! Може ли в стая de lux да се сменят чаршафите за 10 дни 2 пъти и то след луди скандали и оплакване до управителя, а той пък един управител...Какво да ви кажа за него??? Това същество, не знам на кого е човек и кой го е сложил на този пост, но той е толкова безхаберен и некомпетентен, че срам ме хваща заради него. Много са нещата, които могат да се напишат, но аз не съм писател...само ще ви кажа, че главният готвач на европейския ресторант, където си бяхме платили обед и вечеря още март месец, ни определя на коя манджа ще сложи копър и дали, ако е в настроение...обиколили сме света, но такова чудо и такова отношение не сме виждали на нито един от четирите континента, където сме били..за капак при тръгването ни, управителят ЛИЧНО дойде при нас, заедно с чистачката, за да искат 4,50 лв за 3 минерални води от минибара, които ние не сме консумирали, но тя ги била записала в някаква тетрадка! Ние сме платили над 2 бона за почивака, според вас за 5 лв ли сме??? То бива отношетние, ама чак толкова не бива! Единственото хубаво нещо в тоя скапан хотел е сервитьорът в европейския ресторант Радко, който е страхотен. Много неща още мога да ви споделя, но те трябва да се видят и преживеят. От Дубай до остров Бали и Доминикана няма по-отвратително място за почивка от този гаден хотел! Е как да почиваш в България, как да си дадеш парите тук...Родопите са невороятни, хората там-също, но как да ида втори път??? Искрено се надявам някой оттоворен да прочете това и да промени нещата така, че с удоволствие и гордост да ходим по такива райони! И пак да кажа: при този управител и този персонал, с малко изключение,ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ХОДЕТЕ В СПА ХОТЕЛ \"ОРФЕЙ\"-ДЕВИН!!