Здраве и козметика > Козметика

Деодорант, който оставя бели петна

(1/1)

wanja:
Преди два дни закупих деодорант Adidas Intensive New (на флакона е написано Action 3) и освен това \"no white marks\". Точно поради това уточнение и защото ми хареса ароматът го купих. Но това, че не оставя бели петна беше водещото. За съжаление след като се напръсках подобаващо по блузата ми се появиха хубави бели петна. Оказа се, че трябвало да се пръска на разстояние 15 см - да, не съм прочела, грешката е моя, но трябва ли всеки път да мисля и да меря колко са 15 см, когато използвам този продукт? Просто вече ще се замислям дали да купувам артикули на тази марка.

elenaaleks:
Условието за 15см е за всички дезодоранти, не само за този- затова, ако разчитате, че други марки няма да ви оставят петна по дрехите ако пръскате от 2-3см се лъжете. Освен това трябва да разклатите преди употреба. Не виждам защо да не си създадете удобството да ползвате дезодоранта, който харесвате като следвате тези 2 правила: разклати и пръскай от 15см. А и не е необходими да мерите  тези 15 см всеки път - и на око става...

wanja:
Има дезодоранти, които не оставят петна и при пръскане от разстояние 1 см. Едва ли някой ще тръгне да мери с линийка разстоянията. Въпросът е принципен. След като даден продукт прави бели петна, независимо от какво разстояние, то не е особено коректно да се пише на опаковката: \"no white marks\".

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия