За съжаление не само там дискриминират хората избрали да живеят здравословно.В следните заведения в София ти заявяват също че нямали места за непушачи: Кривото на ул.6 септември, Тукан на Раковска, Уго в Новия Скай център в Гео Милев, Турския ресторант на Юрий Венелин и в повечето места в цялата страна.
Това трябва да се промени, не може да се толерира подобна небивалица.За какво да сме защитени от различни видове храни, след като каквито и да са храните са изключително вредни в комбинация с цигарен дим.Това създава и развива навик в младите хора и всички масово пушат и ядат едновремнно. Защо трябва да чакаме някакви развити страни да ни покажат че не може да се пуши в ресторант?! Ние не можем ли да се сетим и освен че сме приели закона за толериране на пушачи в заведнията за хранене да ангажираме служители които да следят дали това се изпълнява. На въпроса защо доспускат да се пуши в залата за непушачи е Турския ресторант на Юрий Венелин, отговорът беше \"Защото имало мач\". Аз не виждам това какво общо има. В Уго в новия Скай ценър отговорът на въпроса \"Знаете ли че е незаконно да нямате маси за непушачи?\" отговорът беше \"Да, но за момента заведението функционира така, и това го решавал управителя\". Заведнието беше пълно с майки с деца. Аз съм потрбител, моля вашата асоциация да ме защити!