Преди седмица дадох капаро в магазин \"Зора\" в Пловдив за доставка на хладилник Либхер 7053. Днес доплатих - цялата сума е 4889 лв. с ДДС. Вечерта към 6 ми доставиха хладилника с ужасно разкъсани кашони и счупени стиропорени подложки. Един от кашоните си беше просто разкъсан и отворен, а вътре имаше пясък и кал... Очевидно стоката беше поне веднъж разопакована и после опакована наново, но кашоните вече бяха скъсани. Преди седмица изрично настоях да ми доставт чисто нов,НЕРАЗОПАКВАН хладилник, иначе нямаше да оставя капаро. Управителят тогава лично пое ангажимент с каруцарското \"лесна работа- няма проблем\".
Върнах доставката и отидох в магазина, където бях посрещнат изключително нелюбезно и агресивно. Съпругата ми направи снимки и клипчета на всички дефекти на опаковката, както и на поведението на управителя на магазина. След като поисках телефон на комисията за защита на потребителите и след като управителят не ми го даде, аз му заявих, че това не е стоката, която съм искал да купя, така че си искам парите обратно. Той започна да ме обвинява, че съм поръчал хладилника и че те са го доставили специално за мен и затова трябва да го взема, а аз му заявих, че хладилникът им е изложен на щанда и си го продават, а не е доставен специално за мен. Ако ми го бяха казали, че ще ми продават разопакован хладилник, или ми бяха показали опаковката преди да ми вземат парите - никога нямаше да го купя, както вероятно и никой друг не би го купил в тази опаковка.
Както и да е, уговорихме се утре (28.09.2007) да отидем заедно до Либхер Б-я и да си избера един от останалите два хладилника, които са там на склад (а уж беше доставен специално за мен...). Този, разопакованият и наново опакован, си остана натоварен ка камиона. Шикалкавят, че нямало да ме пуснат в Либхер... но аз координатите на завод Либхер и на представителя им за Б-я и ако се стигне до там ще им разкажа каква политика водят веригите, които продават техни стоки. Нямало да ме пуснат - това ми прилича на опит да ме откажат да отида там... Утре ще видим, но подозирам екшън.
Въпросът ми е следният. Имам ли право да откажа да купя който и да е хладилник заради нарушена опаковка и да си получа парите обратно? Каква е дефиницията за нова стока - та нали щом опаковката е поставена повторно това може да е употребявана стока? И изобщо къде мога да намеря правна норма, която да упоменава в каква опаковка стоката се смята за нова и неотворена.