Здравейте!Искам да споделя с Вас и моят АБСУРДЕН проблем!На 05.04.2012г. получих покана от ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ за доброволно погасяване на дължима сума към Топлофикация и забележете от 1998г.!И това не е всичко-сумата се дължи от баща ми ,за съжаление вече покойник от 2004г.Още едно важно нещо-жилището за което се касае сумата е продадено през 2000г.Лично аз платих тогава задълженията към Топлофикация,с ясното съзнание,че плащам ВСИЧКИ сметки!Тогава не можехме да сключим сделка с купувача на жилището ни ,ако не сме платили всички сметки!Касиерката тогава ми отговори,че няма повече суми за плащане!Така до 05.04.12г. когато дойде Покана за доброволно погасяване на 1000 лв. от 98г.-99г.Веднага отидох при съдебните изпълнители в Топлофикация и споделих случая!Служителката ми обясни следното-\"Когато има заведено дело от Топлофикация с/у техен клиент,сумата за която е заведено делото се СВАЛЯ от компютрите на касиерките!\"Съответно никой,освен Съдебните изпълнители не виждат други суми ,освен тези които аз лично платих!АБСУРД!Но абсурдите продължават!За всичките тези години ,никой не ни е потърсил като наследници на баща ми ,да ни уведоми ,че има вече приключило дело с решение от 2000г.Отидох в Софийски Градски Съд ,да си извадя копие от съдебното дело!Служителката потърси и ми отговори,че делото е УНИЩОЖЕНО,защото дела от 2000г.се унищожават!Издаде ми копие от ОПРЕДЕЛЕНИЕ с дата 25.02.2000г.Сега пред свършен факт и без наше знание за тези неща Частният съдебен изпълнител е ЗАПОРИРАЛ сметките на мен и сестра ми!В Картата която ми е запорирана ми се превеждат детските надбавки а в тази на сестра ми която е вдовица,пенсията на детето и!Излишно е да споменавам ,че и двете не работим и няма никакво право да запорират сметките ни,още повече,че срокът който са отбелязали за погасяване на сумата не е изтекъл!Това е моята история!АБСУРДНА НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИСТИНСКА!Пиша да всички институции с молба да ми помогнат!Ако някой може да ми даде съвет и да ми помогне ще му бъда благодарна!