Топлофикация са мошеници,но са покровителствани от парламента и имам съвсем пресен пример във който икономисана топлина енергия е преобразувана в топла вода и вместо да ми връщат пари или да ми приспаднат от сумата те ми отчитат няколко месеца едни и същи показания,както се изрази нашия Омбудсман в жалбата ми към него-Крачка напред,крачка назад,но това и за него явно не е проблем,защото според него дружеството е контролирано много силно и там измами няма,както и да ми изпрати писмен отговор на подадената от мен жалба.Проведохме телефонен разговор в който беше много любезен и страшно безполезен на няколко пъти ме попита,а това има ли го в писмен вид,а в крайна сметка явно той смята,че мога да мина и без неговия писмен отговор на повдигнатата от мен жалба.Темата и случая мога да го разясня на всеки,който се интересува включително и да предоставя необходимите документи,готов съм да заведа и дело с Топлофикация и Нелбо,защото съм стопроцента в правото си въпреки измислените наредби и силното лоби в корумпирания парламент.