Браво, Приятелю, радвам се за теб. Сега аз ще напиша малко подробности, за да се радваш и ти за мен. В момента топлофикация ме гони за 3000 лв, натрупани за 3 години. Две от тях съм живял в чужбина, парно не съм ползвал в този период. Не ползвам и \'топлата\' им вода, защото имам бойлер и с него получавам наистина топла такава. Та сега понеже получих покана да платя на тези измамници 3000 лв, разглеждам какво са натворили през този период.
Първо, имаме изравнителна сметка, в която черно на бяло е записано сума 700 лв, загуби 75 процента. 2006/2007 година.
Втора изравнителна сметка - отопление 400 лв, корекции - връщане на 340 лв, допълнителни корекции - взимане обратно на 338 лв. 2007/2008 година.
Цитирам: месец декември 2008. отопление 1 квтч, сградна инсталация 300 квтч, подгряване на вода 550 квтч.
Цитирам - допълнителни корекции 450 лв... Малко аритметика за теб, Приятелю. 1 квтч/850 квтч = 1,2 Промила от общата сметка за месец Декември 2008. При това дори и този 1 квтч не е бил употребен...
За 2008/2009 е същото. Пак корекции, корекции, корекции... Корекции, не корекции по 1000 лв на година от нищото, за нищо и в нищото...
В цитираните последни две години апартамента не е обитаван дори.
Въпреки че имам топломери на всичко, имам сухи водомери с метрологична проверка, които отчитат всяка капка, и въпреки това получавам 3000 лв дълг, в който имам 1400 лв от корекции и подгряване на вода по 30 лева на месец за 36 месеца?? А това че не съм ползвал парно и трябва да плащам сградна инасталация, която е няма?
Сега ми обясни доволни Приятелю, към кой орган да се обърна, за да бъде възстановена Правдата? Или за теб е доволно да плащаш по 120 лв за сметка на моите 1000 лв годишно?