baronesa: В цената на услугите, които ОМВ предлага е включено и обслужването - затова клиентът не е виновен, че не ви дават достатъчно голяма заплата. АКо не ти се работи - напусни, отиди си в къщи и гледай сериали (и деца, дай боже), или напусни и си намери по-добре платена работа, или поискай да ти я увеличат. Колкото до това аз какво избирам - аз вече направих избора за себе си - работих за малко пари защото не бях достатъчно амбициозна и квалифицирана, и се бях хванала за нископлатената работа като удавник за сламка, защото си мислех, че друга няма да намеря. Един ден ми писна- напуснах, започнах свой бизне, 4 месеца карах на фотосинтеза и помощ от близки и приятели и сега се раздвам на успех. Не ти трябва да ни казваш да се поставим на твое място, а ние трябва да го направим. Ти като отидеш в някой магазин (напр.) да пазаруваш, не искаш ли добро обслужване, не искаш ли, когато си купуваш нещо си например, да не чакаш продавачката 10 мин докато се наговори по GSM, а да дойде веднага да ти помогне???