Миналата седмица ми се случи същото в Т-маркет в Пловдив. Имаше по средата на магазина количка с намалени стоки и на едно веро имаше залепен етикет 0.99 лв. Минах през касата, взех си касовата бележка и нещо ме накара да я прочета, по принцип нямам време да го правя, и установих, че верото беше маркирано 1.39 лв. Ядосах се. Питам касиерката как се е получло това разминаване, а тя гузно ми отговори, че може дами върне парите. Аз й отговорих, че не искам да ми върне парите, а да го купя на намалена цена. Питах я в край на сметка коя е вярната цена и тя каза, че това което показва касовия апарат. Викам ОК, давайте да ходим при управителя той да ми обяснява за тази лъжлива информация. Отидох при него да ми каже за колко мога да си купя верото, а той каза - колкото показава касовия апатат. На свой ред му викам, искам да ви предупредя, че в количката с промоциите има още едно от същото веро или да го махнете или да му смените етикета на 1.39, да не се заблуди друг като мен клиент. Бих им звъннала на КЗП още на касата, но ми се струва, че не мога да го докажа черно на бяло по простата причина, че касиерката още докато беше сконфузена успя да отлепи етикета от бутилката. Мисля си, че при следващия им опит за измама отново няма да мога да докажа на КЗП, защото те доста умело прикриват следите. Писна ми кой от къде хване да се опитва да ме прекарва... Не съм за някакви стотинки, а за принципа. За това веригите ще успеят, а дребния бизнес ще замира.