Автор Тема: Магазин GRANT на ул. \"Граф Игнатиев\"  (Прочетена 1346 пъти)

tita

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Магазин GRANT на ул. \"Граф Игнатиев\"
« -: Декември 18, 2007, 11:54:13 am »
Здравейте, преди около три седмици си купих яке от споменатия магазин \"Грант\", който се намира на ул. \"Граф Игнатиев\", в близост до пл. \"Славейков\". Направено е от полиестер и пух - по-просто казано - обикновена пухенка с кожени кантове около джобовете. Преди два дена го изпрах, следвайки инструкциите на етикета - на ръка, при не повече от 30 градуса - ръцете ми не биха издържали по-гореща вода... Използвах течен перилен препарат за вълна - до тук всичко е наред. По време на съхненето обаче, тъй като аз подхаждам доста съвестно към дрехите си, забелязах, че боята от кожените кантове на джобовете се е разтекла и в момента лицевата част на якето е на петна, има и на един от ръкавите! В шивашкото ателие, което посетих ми казаха, че не се наемат да го боядисат, съответно аз се отправих към магазина, за да направя рекламация. Там естествено бяха особено загрижени, като ми изказаха мнение, че не съм манипулирала правилно при прането. Да - няма как да докажа колко внимателно си пера дрехите, но се питам до кога обикновените клиенти ще търпят подобно отношение?! И кой може да си позволи на 3 седмици да си купува ново яке от по 115 лв.!  В момента не изпитвам гняв към търговеца, по-скоро съм тъжна  от положението, в което се намира пазара на стоки и услуги у нас. За комуникацията между търговец и потребител - да не говорим...
Потребители, явно няма кой да ни съдейства, така че най-добре сами да го направим - като не купуваме стоки с доказано некачествен произход. В магазин \"ГРАНТ\" на ул. \"Граф Игнатиев\" определено качеството е на много ниско ниво!!!

Drevnata

  • Новак
  • *
  • Публикации: 8
    • Профил
Магазин GRANT на ул. \"Граф Игнатиев\"
« Отговор #1 -: Декември 18, 2007, 06:29:01 pm »
Точно така! Най-сигурният начин да накажем търговци - било заради лошо обслужване, било за некачествени стоки - е да не купуваме от тях. Аплодирам и действам точно така!