vanko871
Здравей,
Тъй като ползвам ADSL, от самото му начало и доста проблеми съм имал и за съжаление продължавам да имам, вмомента нямам нито телефон нито интернет от Vivacom, ползвам друг доставчик. По-принцип скоростта, която е заявена в договора (която е максимална, а не постоянна) се дели м/у включените устройства, тоест примерно ако ползваш, както е в твоя случай далечния компютър и в същото време близкия до модема също ползва интернета, то скороста се дели м/у тях. Обаче ако единя е повече натоварен, примерно близкия до модема сваля или ъплоудва нещо, то скоростта ще е още по-бавна и това ще затормозява браузването, както и свалянето и пак да се дели м/у двата компютъра и обратно. Още по кофти е когато и двата компютъра свалят или ъплоудват..., а когато са повече да не говорим.Ако обаче, без излишно натоварване и използване на приложения, които използват по-някъв начин интернет ъплоуд или даунлоад и това, което си описал се случва, то ти пожелавам много търпение и чакане на тел. 123....Колко до рестартирането на рутера, който е и модем аз лично съм забелязъл, че отначало скоростта е добра и постеменно се влошава( или достига някакви средни граници от договерена) при даунлоуд, а за ъплоуд на нещо по-голямо да не говорим..., но попринцип това не би трябвало да е така, но е факт при ползването на ADSL..., добра услуга с много лош мениджмънт и експлоатация, монополизирана от Vivacom!
Надявам се съм ти бил полезен и Успех!