Здравейте,
и аз имам същия лош опит с Техномаркет. Тия хора са страхотни мошенници. Имайте в предвид, че познавам управителите и пак ми въртят червата до скъсване. Преди време си купих готварска печка NEO. Не ми казвайте сега, че евтиното излиза по-скъпо печката струва 400лв още повече смятам, че когато си купувам нещо не е нужно да плащам търговска марка а уред. Т.е. смятам че няма нужда да дам 200лв отгоре за да си купя нещо, на което пише SONY, защото някой е решил да продава боклуци на клиентите. Смятам, че един уважаващ себе си магазин би трябвало да предлага качествени и добри стоки, а не да се чуди как да пробута различни боклуци. Както и да е печката се оказа пълна развалина. Първо ми гръмна лампата, която осветява фурната и се завари във фасунката. После се изтриха всички надписи отпред на копчетата и по панела на печката. След известно време ми гръмна лампичаката, която индикира че фурната е включена а в процеса на 8м експлоатация се напраска стъклокерамичното покритие на фурната. Освен това при готвене печката пушеше т.е. парите от вътре излизаха и цялата отпред пожълтя да не говорим, че в стаята ставаше димна завеса.След това се счупи отделението отдолу, където можеш ди си слагаш тави и за капак на всичко накрая ми гръмна стъклото на фурната както готвех, понеже за първи път я пусках на максимум. Е хайде кажете ми сега как не ги е срам да продават такива боклуци. Мотаят ме вече месец и половина даже искат да ми обяснят, че аз съм си счупила стъклото, и че нямало начин да се счупи иначе. Днес ще пусна жалба до КЗП вече говорих с тях по телефона и ми казаха само да си пусна жалбата, и че със сигурност ще има развитие на ситуацията. Ще ви напиша какво е станало. Техномаркет не правят въртели само с недостатъчно реномираните марки. Преди време си купих хладилник SAMSUNG от тях и ми го докараха ударен, но понеже наистина почти не се вижда не съм се занимавала да го връщам. Смятам че всеки от нас трябва да си търси правата, за да им стане ясно на тия нахалници, че не може да продават буклуци и да очакват, че на хората не им стига пипето, за да знаят какво да правят и как да си вземат парите.