Е...аз не знаех до днес!!!Защото нямаше ,къде да прочета такава информация!Оказва се ,че човек трябва да попита(понеже сме врачки)...само че аз попитах едва ,след като си напълних карта с 30 пътувания за метро на стойност 18лв.След като разбрах поисках да я върна,защото си имам карта за градски транспорт за всички линии и карта за метро не ми е нужна ,но се оказа че не може!!!Питам се ,след като надземния и подземния градски транспорт са с различен режим на таксуване и пропускане ,не е ли редно на гишетата за билети на метрото ,да има информационни табели ,които да ни информират за тази ни привилегия ,че можем да се возим безплатно и с метро?Чудно ми е ,колко хора от незнание си плащат отделно и за надземен и за подземен транспорт?Сигурен съм ,че всички които не използват редовно метрото са си платили допълнително поне веднъж от \"случайно\" пропусната информация!!!Да не говорим за случай ,като моя:))),който е направо потресаващо смешен!!!Пътувам си аз цял месец без да се усетя...и се чудя кви са тия хора дет показват нещо си на първото коридорче пред гишето и си минават....направо нямам думи!!!Ако имаше табели на които да пише за тази ми привилегия то това нямаше да се случи!Стотици даже хиляди левове влизат в касите им заради идиоти като мен,само защото сме \"съвестни\" и логиката ни е довела до заключението ,че придвижването с метро е допълнителна услуга ,за която трябва да си заплатим .Защото е логично ,че ако не е така щеше най-малкото да го пише някъде на достатъчно видно място.