Здравейте,искам да споделя какво ми се случи и ако може някой да ми помогне.Миналата година октомври месец си закупих лаптоп от Jeff марката е Mobbi(point of view).Тази година юни месец на 22 го нося на ремонт с проблема,че се рестартира много често.Сервизът го взема и му сменят дъното и ми го връщат на 19 юли.Същия ден аз забелязвам,че клавиатурата ми стърчи от долната страна и им казвам,а те ми отговориха да я залепя с двойнозалепваща лепенка.След около няколко часа лаптопа започна да се рестартира пак и да прегрява.На 20 юли пак го връщам в сервиза и той още не е готов.Говорих с тях ,понеже аз имам нужда от компютър дали има вариант да ми го заменят или да ми върнат сумата за лаптопа,а аз да си им върна лаптопа с всички неща(зарядно,кутия,чанта,документи ),а те ми отговориха,че ако си искам парите трява да отида там откъдето съм го купила.Днес отидох в Jeff откъдето е закупен,обясних им какво е положението,а те ми отговориха,че попринцип сервизът трябва да ми върне парите,а не те.Сервизът каза,че немогат да ми го подменят,нито да ми върнат парите,в Jeff пак немогат да ми върнат парите .Кажете какво да правя???