Автор Тема: София-\"Перла сервиз плюс\" - ЕООД  (Прочетена 1683 пъти)

Мирослав

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
София-\"Перла сервиз плюс\" - ЕООД
« -: Октомври 28, 2009, 10:05:39 pm »
Бих искал да ми кажете, до колко греша, като обвинявам горепосочената фирма в \"неуточнено работно посещение\" и \"не се работи с КЛИЕНТИ в удобно време\"
Та значи случката е следната:
-Закупен е електрически битов водонагревател (бойлер) със срок на гаранция 5 год. (дата на производство на бойлера -01.VII.2008г./дата на закупуване 01.IX.2008г.), при което същия получава пробив (започва да тече вода от термо-показателя) и се обаждам на сервизната-фирмата \"Перла сервиз плюс\" - ЕООД в гр. София. Същите ми казват час от 10:00 до 14:00 ще дойдат съответните хора да видят проблема и се разбираме да ми дадат знак, като ми кликнат на GSM-ма ми (фирмата, няма пари дори да звънне - странно). Естествено не мога да стоя толкова много време в нас и излезнах пред блока си, но си взех GSM-а си, очаквайки да ми звъннат и така прибирайки се в нас, се оказва, че вече са идвали и са си оставили координатите на лепенка, залепена на вратата и до звънеца. Леко се учудих, че не са ми звъняли на мобилния, но са успели да стигнат до нас безпрепятствено (уж входната врата на блока се заключва). При това положение побързах да звънна на оставените телефони да се върнат обратно, но от там ми казаха, че звъняли на техниците само в спешни случай!!! (повярвайте, помислих че ще трябва да умра, за да им звъннат) И така попитах дали има начин да им звънне и да насрочи ново посещение. От \"там\" ми казаха, че това ще ми струва 12 лв., аз разбира се се съгласих и познаяте, насрочиха ми нов час за УТРЕ по същото време....
 Само дето не започнах да псу**м... След като \"преброих до три\", попитах дали е възможно да дойде съответната група след 17:30, понеже ми е невъзможно да си взимам отново отпуск за два-три часа и от там ми отговориха твърдо - НЕ!
 Е кажете ми що за фирма е това и кога може да си дадеш гаранционните уреди на поправка, щом работното им време е такова, че идват в някакъв неопределен час и работят до .... и аз незнам до кога!
Странното е, че дори в сайта им не пише работно време.
« Последна редакция: Октомври 28, 2009, 10:13:46 pm от Мирослав »