Автор Тема: моля моля за съвет.  (Прочетена 436 пъти)

zakvoline

  • Новак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
моля моля за съвет.
« -: Юни 21, 2008, 11:21:31 am »
Имам следния проблем,
Собственик съм на ситроен ксантия, колата претърпява катастрофа и бива въстановена от застраховката в доверен сервиз на същата компания, не я отремонтират напълно.Така наречения горивен компютър е повреден в резолтат на тази катастрофа и в сервиза не е отремонтиран.
Но колата върви някакси само на трета както и да е от там я карам в централния сервиз на ситроен, там ми заявяват че ремонта ще струва 4хил. понеже автомбила е стар, един от техницте там ми препоръчва сервиз на ситроен в кв.Подгумер на София някогашен сервиз на ситроен сега подчти гробница.
Там въпросният кретен мотае колата 4 месеца и тя седи паркирана отвън в момента в които отивам да си я взема тои се кълне че ще я направи за 3 дни и успява да ме изнуди да я вкараме в сервиза на канала, аз си тръгвам с мисълта че ще я почва.Там тя седи вече 9 месеца през които аз съм ходил близо 30 пъти и винаги я намирам по един и същи начин разглобена.
Водих на оглед двама техници лични приатели които работят в мерцедес, момчетата бяха категорични от тази кола се свалят части.
Същият този \"шеф\" на сервиза успява да изнуди моя баща да даде 1000 лева.напред без документ за тези пари за части.
Само да вметна всеки път когато отида там той измисля какви ли не небивалици че не си струва да ги описвам, някои може да згъне от смях тук!
може ли някои да ме посъветва в какъв ред да деиствам първо да взема разчастената кола или първо жалба в прокоратурата?
или някаква друга алтернатива ?!Направо незнам от каде да започна и какво да правя!
« Последна редакция: Юни 21, 2008, 11:25:04 am от zakvoline »

mama_miya

  • Новак
  • *
  • Публикации: 5
    • Профил
моля моля за съвет.
« Отговор #1 -: Септември 22, 2009, 09:45:36 am »
хмммм и моят случай е почти идентичен. Вижвам, че вашият човек не е моя :))? Което е още по-страшно, защото това явно им е стил на работа. Ние подадохме оплакване в полицията. Извикаха го на разпит, той не дойде. Извикаха го втори път, закле се че ще върне парите. Имаше 2 отлагания и молби от негова страна да му влезем в положението... и така цяло лято мотаене, докато си изключи телефона:)