Браво -suzana-
след като прочетох темата,преди няколко дни,се изкушавам да изразя мнение подобно на твоето,но се въздържах.
относно James76:Шипков мармалад може да си взел на друга фирма...но това за теб няма значение,важното е да бълваш змии и гущери?!?!?!?!?!?!?!Същото се отнася и за пилешките бутчета....или може би опаковката е тежала 1,148 кг.,важното е да бълваш змии и гущери?!?!?!?!?!?!?Относно Маджарски Катък:не,ти не може да си взел опаковка с грамаж по голям от този който е бил намален в момента,важното е да бълваш змии и гущери?!?!?!?!?!?!?!... Типично за България...да,ние имаме поговорка:Ти му подаваш пръст,то ти изяде ръката.... поне сто пъти са пренаредили рафтовете и няма как да се докаже каквото и да е било...-може,може,но не и за такива като теб!!!!
LUBO\"Да, и в Русе е така!\"-хайде стига,бе?

alex:...-явно ядосана касиерката от факта че съм я принудил да работи вместо да бездейства маркира два пъти МЕТРО картата ми-явно ти е било за пръв път да ходиш в МЕТРО,защото иначе щеше да знаеш,че касиерките там не бездеистват...Как може да бъде доказано това че е фирмена политика...-не можеш приятелю,защото това не е фирмена политика,фирмена политика може да бъде в кварталното магазинче под блока,но ти явно си го разбрал!..-Защото знам че в САЩ правят същото-...-от къде ли знаеш?
Duke:..Просто внимаваш, концентрираш се и дебнеш кога ще се опитат да те метнат-...-,а защо ли продължаваш да ходиш там???иди в кварталното магазинче под блока-там няма да те метнат,евентуално след малка препирня продавачката ще ти даде касова бележка,на която ще бъде маркирана сумата,но без да се знае дали си купувал резервни части за колата или храна!!!!
Jenny...-Метро първи го въведоха,слагат цена без ДДС с големи цифри,а с ДДС или няма или е написана с толкова малки цифри,че да не можеш да го видиш-...-ти чул/а ли си,че МЕТРО е за търговия на едро,а чул/а ли си за термина- регистриран по ДДС-най-вероятно,не...В другите големи вериги всички етикети са с цена с ДДС,няма такива с 2 цени!!!
Всички тези които негодуват по-горе искам да попитам:Защо се връщате в магазин от който не сте доволни? И знам отговора:Защото в тези магазини е подредено,в болшинството от тях е чисто и служителите са приветливи,има всичко от което имаме нужда,издава ви се касова бележка т.е.за всяка стока влязла и излязла от магазините са платени данъци,за да влизат пари в Републиканския бюджет,всички служители в тези магазини са осигурени според Българското законодателство,без никакви заобикалки,в тези магазини правят промоции-истински,а на всичкото от горе ни ги пускат в пощ.кутия за да сме информирани и т.н.
Естествено винаги има недобросъвестни служители,които не си изпълняват служ.задължения съвестно(това определено е българска черта)но това не означава,че всички вериги са хишници и те пребивават тук с единствената цел да ви дебнат за да ви излъжат.
И най-накрая:Хора,има органи които можете да сезирате,но с конкретни доказателства,не с предположения и хипотези.Повярвайте ми,това е начина!Така ще израснем като общество и ще можем по ясно да погледнем истината!