На 11.08.2008г. в интервала между 19:30 и 20:00, изпробвах „топлия” щанд на Kaufland- Перник. Реших да поръчам пет порции „Татарско кюфте”. След десет минутното чакане се установи че нямало, също така няма и пет порции „Кюфтета”, и пет порции „Кебапчета”. В момента в който се отказах се установи че могат да ми се направят четири порции „Кюфтета” и една порция „Кебапчета”. Споменавам порции защото една порция съдържа 3 кебапчета, съответно кюфтета, питка и сос по избор /лютеница, кетчуп или горчица/. Жената зад щанда с неохота ми направи 5 порции, напомних и да ми сложи и от сосовете и ми даде четири питки. Като попитах защо са четири тя ми отговори, че са се свършили и си тръгнах. За мое учудване като се прибрах установих че едната порция не се състой от 3 кюфтета, ами от едно!!!!!! Т. Е с две кюфтета по малко, тя не ми направи отстъпка от цената взе ми пари за цяла порция, а ми даде с две кюфтета по малко. Бях възмутена от „кокошарското” изпълнение, което доведе до моето неудобство пред хора, който си бях поканила на гости. След като споделих с мой приятели разбрах че редовно едната от продавачките \"взима\" от порциите, редовно някой е без кюфте, кебапче питка или сосове.
След като се обадих на телефона за подаване на сигнали- на сайта на Kaufland, господина който прие сигнала, първото нещо което ми каза е че това нещо не може да се докаже!!!!!! И след това каза че сигнала ще бъде препратен към съответния управител.
Аз не искам да се доказва каквото и да е, даже не искам да ми се връщат парите за две кюфтета и питка. Искам следващият път като отида и взема затворени порции, те да бъдат цели, а не част от тях, и да се чувствам неудобно пред гостите си.