Относно Централен склад-пълна скръб,няма друго такова отношение към работниците си,пълна мизерия,никаква колегиалност,абсолютно безоочие от страна на ръководителите на отдели,никакво внимание и разбиране към служителите си,хаос голям,ПОДИГРАВКА с хората,това го казвам и мога да го докажа,до преди седмица бях на работа там,имам снимков и видео материал за мизерията и условията на работа ,които Кауфланд Централен склад,ОБЕЩАВАШЕ в началото,който има интерес ,с удоволствие бих му го показал и обяснил подробно и нагледно,да пише на е-мейла ми :
safeboy@abv.bg ,ще се радвам да дам информация,да не бъдете следващите опарени от там.Със сигурност няма нищо общо с другите складове по света,една голяма немска верига,по-българена или по скоро по-оселянена,защото 90 % от хората там са от околните села и гр.Раковски,нищо лично към тях,и те робуват на болните мозъци на ръководителите там,като се почне от най големия там,г-н Р.Карабоников(въпреки,че този човек остави добри впечатления в мен,малко строг,но мисля че донякъде и справедлив ),та се мине през Т.Тончев,Танчев,ангел иванов(пиша го с малки букви,защото въпреки големия си ръст,е мижав като човек и шеф) и накрая М.Филева,всички те,са една шепа хора които могат да бръкнат в здравето на цял един огромен склад.Знам че е криза и няма пари,НО бих сърдечно препоръчал на всеки ,който кандидатства за работа там,да мине психо преглед и да се въоръжи с търпение към нещата ,които ти ОБЕЩАВАТ преди да почнеш работа там,да знаете ,трудно се вижда бял ден там,по отношение на заплати ...да не говорим,Не им е чест на такава голяма фирма ,да лъжат хората си,ама да,забравих че тази фирма не е Немската ,а Българския вариант на Кауфланд.Още нещо,което явно е практика за този склад или просто за ръководния сектор там,ИМАЙТЕ ПРЕДВИД ВСИЧКИ-ИМАТ НАВИКА МАЛКО ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ ИЗПИТАТЕЛНИЯ СРОК ЗА КОЙТО СТЕ НАЗНАЧЕН,тоест МАЛКО ПРЕДИ КРАЯ НА 6 МЕСЕЦ,МОГАТ СЪВСЕМ СПОКОЙНО ДА ВИ ОСВОБОДЯТ,БЕЗ НИКАКВИ ОБЯСНЕНИЯ,ЕЙ ТАКА,ОТИВАШ НА РАБОТА И ПОЛУЧАВАШ ЗАПОВЕД ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ТАМ,НЕЗНАМ,МОЖЕ БИ ЗА ДА СИ СПЕСТЯТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ,КОЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТОГАВА ЗА ВСЕКИ С ПО 100 ЛВ,ИЛИ ПРОСТО ДА СЕ ИЗГАВРЯТ С ВАС,НО ЗАПОМНЕТЕ,НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ТАМ ИМ И СЕ СЛУЧВА ТОВА,ЯВНО ИМ ИЗЛИЗА ПО ЕВТИНО ТАКА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ,СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ,ТАЙ ЧЕ И ДА СТЕ БИЛИ ПЕРФЕКТНИЯ СЛУЖИТЕЛ,НЯМА ГАРАНЦИЯ,ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ,ЗАТОВА ДОРИ И ДА ПОЧНЕТЕ ТАМ,НЕ СИ ДАВАЙТЕ ОСОБЕНО ЗОР,ЗНАЕ СЕ КАКВО СЕ ОЧАКВА(което за мен е голяма простотия и ГАВРА с работниците)Мога до утре да изреждам негативите на фирмата и шефовете там,по скоро на Централен склад с.Стряма,но нямам толкова време за губене,както казах,който има желание да ми пише на емейла и няма проблем,ще отговоря.Успех на всички и мерси за вниманието!!!