Автор Тема: бисто \"Николета\"  (Прочетена 1509 пъти)

az_1

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
бисто \"Николета\"
« -: Юли 22, 2008, 01:36:31 pm »
Реших да хапна някъде, където предлагат традиционна българска кухня.Наблизо на ул\"Кирил и Методий\" видях бистро\"Николета\"Още с влизането си в заведението ме обгърна чувството, че няма да получа това, за което съм дошъл.Притесняваше ме неугледната обстановка, но се надявах поне кухнята да е на ниво.УВИ!!!!!Това бяха само надежди!!!!Сервитьорката беше изключително недоволна от факта, че я безпокоя след безсънна нощ. Чакайки повече от 40 минути,вече бях прегладнял. На всичкото отгоре храната беше под всякаква критика-наистина се опитвах да разбера какво консумирам. В този момент влезе голяма група от господа, които видимо имаха намерение да гуляят. След минути започна \"традиционната\" българска музика тип чалга и купона на върпосната коч компания се развихри. Алкохолът, който беше доста долнопробен, се лееше в промишлени количества. По едно време обстановката доби пълния си кръчмарски вид-с пиянските викове, мятания и прескачания по масите.Явно пространството вътре не им беше достатъчно, те се прехвърлиха на масите отвън, където ползваха масите като препятствия-прескачаха ги,псуваха, крещяха. Възмутен от цялата тази простотия, платих набързо и си тръгнах. Няколко часа по-късно отново минах минах покрай заведението и въпросните юнаци продължаваха да се вихрят навън.Ако решите да посетите заведението-снабдете се с каски,тапи за уши и е желателно да имате здрав стомах, за да издържите на отвратителната им кухня.
« Последна редакция: Юли 22, 2008, 01:51:23 pm от az_1 »

bon-bon

 • Новак
 • *
 • Публикации: 2
  • Профил
бисто \"Николета\"
« Отговор #1 -: Юли 22, 2008, 02:06:27 pm »
Случайно попаднах на мнението на горкия клиент и разбрах, че има и други потърпевши, освен мен. Ако случайно решите да посетите бистро \"Николета\" - МОЛЯ ВИ НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!! ОБСТАНОВКАТА Е ОТВРАТИТЕЛНА- НАПРАВО ГНУСНА!!!!!! Чудя се как РИОКОЗ не се го затворили, ЗАЩОТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ХИГИЕННИТЕ ИЗИСКВАНИЯ!Отвън има огромен куп с болуци, които почти стигат до масите. Ако случайно решите да седнете навън на по-хладно, поради липсата на климатик вътре, рискувате да си правите компания с грамада боклук, по който се разхождат мишки, плъхове и улични котки.Донесоха ми чаша с остатък от червило и имах чувството че се целувам с непозната дама. Личеше си че хигиената е под всякаква критика, но явно клиентелата им е доста семпла и не й прави впечатление това, което получава за парите си.Но мен ме отврати липсата на елементарна хигиена и мисълта, че мога да се заразя с нещо, така се вгнезди в мен, че реших да си тръгна. Преди това обаче направих грешката да посетя тоалетната, където окончателно се убедих,че това завевдение е пъна дупка, където човек рискува здравето си.

boycheto_

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
бисто \"Николета\"
« Отговор #2 -: Юли 22, 2008, 06:00:41 pm »
хм... да Ви кажа и аз не съм чувала особено ласкави мнения по повод това заведение! Явно липсата на хигиена си казва думата....Избягвайте да посещавате такива с подобна репутация....

bon-bon

 • Новак
 • *
 • Публикации: 2
  • Профил
бисто \"Николета\"
« Отговор #3 -: Юли 24, 2008, 06:37:29 pm »
Горките клиенти!! Сега разбирам, че не съм единствената потърпевша! Ако случайно решите да посетите тая дупка, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ПРАВЕТЕ!!!! Обстановката е отвратителна - направо гнусна! Отвън има огромен куп с боклуци, които стигат почти до масите! Ако случайно решите да седнете навън на по-хладно, поради липсата на климатик, рискувате да си правите компания с грамада боклуци, по които се разхождат мишки, плъхове и улични котки!!! Донесаха ми чаша с остатък от червило и имах чувството, че се целувам с непозната дама. Личеше си, че хигиената е под всякаква критика, но явно клиентелата им е семпла и не й прави в впечатление, това което получава за парите си! Но мен ме отврати липсата на елементарна хигиена и мисълта, че мога да се заразя с нещо, така се вгнезди в мен, че реших да напусна!!! Преди това обаче направих грешката да посетя тоалетната, където окончателно се убедих, че това заведение е пълна дупка, където човек рискува здравето си!
« Последна редакция: Юли 24, 2008, 06:38:15 pm от bon-bon »