В темата <a href=\"
http://www.bnap.org/f/comments.php?DiscussionID=46\">\"Технополис лъжат клиентите си\"</a> разказах как Технополис не искат да признаят рекламация след 3тия ден. Е, не са само те!
В неделя, 24ти декември, бях в Техномаркет-Пловдив на Пазарджишко шосе, попаднах на интересна бележка на мястото, където консултантите ти тестват и демонстрират уреда. Не мога да я цитирам дословно, но имаше някои основни проблеми:
1) Според бележката имаш само 3 дни за рекламация
2) Нямаш право на рекламация за липси и дефекти ако не си огледал в магазина - това не го разбрах, т.е. ако съм огледала няма да има, а ако не съм огледала - нямам право да направя рекламация ли, какво ли?!
3) Ремонт се извършва в оторизиран сервиз, като за доставка на резервна част при нужда се налагат минимум 30 дни - тук отиде новия член според който ако се забавят с ремонта над 30 дни имаш право да развалиш сделката или да поискаш отбив в цената като компенсация.
За капак на друга бележка пишеше, че за всякакви нередности трябва да се обръщаш към оторизирания сервиз - явно те като търговец смятат, че не ти дължат нищо след като са ти дали \"правото\" да си купиш тяхна стока и няма какво да ги закачаш повече!
Попитах един техен консултант - нямало такова нещо за повече от 3 дни в закона. Обясних му, че вече сме връщали микровълнова в Технполис-София седмица след покупката - с намеса на КЗП. Според него КЗП нищо нямало да им направи и си тръгна.