Имам закупен лаптоп MSI EX700-064 на 28.08.2008 с 24 месеца гаранция от Техномаркет.При отваряне на капака пантите ,които държат дисплея се измъкнаха от панела и другия проблем беше,че вентилаторът загряваше много и шумеше.Занесох го на сервиз,но там ми поправиха само вентилатора,а за да сменят панела на дисплея ми поискаха 180лв,зашото точно за този модел не влизало отремонтирането в гаранцията.Аз съм сигурна,че съм експлоатирала внимателно лаптопа си и счупването на дисплея е фабричен дефект .В резултат от прегряването на вентилатора е възможно вътрешните връзки в пластмасовия панел да са се разглобили /защото разглобяването на панела е точно към страната на прегрелия вентилатор/или просто панелът е много крехък като конструкция за тежките металните панти и лаптопът е 17 \'.Никъде в самата гаранционна карта не се упоменава,че не поемат гаранционно тази част,а напротив в самата книжка-упътване на английски е упоменато,че панелът на екрана има 2-годишна гаранция.Моля за Вашето компетентно съдействие за разрешаване на проблема ми,защото се чувствам безсилна да се боря сама с Техномаркет.По принцип почти винаги у нас в България има проблеми с гаранционното обслужване,опитват се да мине ремонта за сметка на купувача,а за стоки закупени от Техномаркерт е закон да разиграват клиентите си.Убедена съм,че сервизът трябва да смени безплатно панелът,защото е видимо фабричен дефект.Писах до КЗП ,но моля за съвет към кои още организации да информирам,за да ми се реши проблема.