Автор Тема: клуб хотел Янакиев Боровец не ходете там  (Прочетена 1040 пъти)

Nelytheelephant

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
Здравейте! Бих искала да споделя впечатлението си в клуб хотел Янакиев в Боровец от уикенда 1 - 2 ноември 2008, което за съжаление е негативно.  Хотелът, както може да се види от сайта му, е доста добре обзаведен, стаите са просторни и е разположен на хубаво място в курорта. Но не търсете отмора след изморителна работна седмица в този хотел – все още вървят строителни работи, заради които не можах да намеря очакваните тишина и спокойствие на планината. Напротив, наложи се със съпруга ми да напуснем хотела едва ли не на бегом, за да избегнем шума от бормашината на ранобудните работници, които още в 9,30 в неделя бяха на работа и усърдно пробиваха нещо точно под нашата стая. И за този шум си платихме 96 лв. В случая персоналът явно показа безхаберие и пълна незаинтересованост към удобството на гостите. Бих искала да обърна внимание на управителя, че подобни строителни работи биха могли да се планират през делнични дни, когато едва ли има много гости в този период на годината, а на тези, които все пак са отседнали там да се дават стаи в другата част на хотела. Този уикенд хотелът беше почти празен, може би 7 заети стаи и гостите бяха концентрирани точно в тази част, която беше в най-голяма близост до довършителните работи. Лично аз със сигурност не бих отседнала отново в този хотел.

mackata

 • Новак
 • *
 • Публикации: 1
  • Профил
клуб хотел Янакиев Боровец не ходете там
« Отговор #1 -: Януари 26, 2009, 02:42:28 pm »
Съжалявам,г-жо,но не съм съгласна с Вас!Аз също съм била гост на хотела и престоят ми там беше незабравим.Обслужването беше на ниво,а персоналът беше много любезен. По повод на това,което казвате,че хотелът е бил почти празен,сигурна съм,че ако бяхте отишли на рецепция и ако бяхте помолили да Ви преместят в друга стая,нямало е да Ви откажат! Това,че веднъж се е случило такова нещо не означава,че винаги е така.Просто Вие сте улучили малко неподходящ период,в който действително може да е имало майстори.Не е нужно по такъв начин да показвате впечатленията си за хотел с такава категория,посещаемост и репутация като Клуб хотел \"Янакиев\"!!!

Минаващ

 • Новак
 • *
 • Публикации: 2
  • Профил
клуб хотел Янакиев Боровец не ходете там
« Отговор #2 -: Януари 28, 2009, 11:01:58 am »
На бас че \"mackata\" е неучтивия чичко-шеф на хотела. Като не искате да ви излиза име на долнопробен хотел, може би не трябва да се държите като персонал на долнопробен хотел и да третирате клиентите си като че са в долнопробен хотел.
А, да... и аз няма да дойда повече при вас. Да си спомняте един клиент, който възмутен от някои \"дребни несъответствия\" и \"дребни пропуски\" си тръгна с репликата \"тъпи селяни, гледайте си картофите, защото толкова можете\"?
Е, аз бях.

larycc

 • Новак
 • *
 • Публикации: 6
  • Профил
клуб хотел Янакиев Боровец не ходете там
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2009, 10:48:56 am »
Тъй  като и аз мисля, че mackata е чичо Шеф, предлагам да си сложите в страницата в нета дните на случайна поява на майсторите, за да знаят гостите кога да не идват. И понеже влязох в страницата ви http://hotel-yanakiev.com/default.aspx/bg бих ви препоръчал да си поискате парите от този, който ви е правил страницата, тъй като още  в първия абзац успях да преброя 10 груби пунктуационни и правописни грешки :
Четири звездният Клуб хотел „Янакиев” е един от най-новите и комфортни хотели в планинския курорт Боровец. Уникалното му разположение - на самата писта и заобикалящата го гора от старинни смърчове и ели ви кара да почувствате невероятната и изпълваща със задоволство комбинация от красота и спокойствие в самия център на курорта.
Многобройните удобства, които предлага хотела на своите клиенти като модерно оборудвана скиорна, басейн с невероятна гледка към пистата, SPA центъра и други развлечения превръщат почивката ви в незабравимо преживяване, а усмивките, сърдечното и внимателно обслужване на нашия персонал карат всеки наш клиент да се чувства незаменим.