Здраве и козметика > Козметика

Внимавайте! Над 60 % от бебешката козметика на пазара е токсична

(1/1)

julian_panov:
Това е заглавие в българската преса. Пуснаха бомбата и нищо не казаха! Кои са тези продукти, защо се премълчават? Искам да знам! Всички родители искат да знаят! Никой не иска да си трови децата! Дайте информация и публичност на вредителите!

ko10c:
Проверих всяка една съставка от козметиката на сина ми. Въпросът е кое е означено и кое не. Щом е направено такова изследване трябва потребителите да се информират. Не стига, че се тровим с храни и четем Е-та, а сега да не смеем да изкъпем и децата си.

mar:
Така е и с тестовете на хранителните продукти. Правят изследвания и нищо не съобщават на потребителите. Или чакат за ги подкупят, за да представят добри резултати на хората. А с тези сравнителни тестове на сирена, млека и т.н. - какво ми съобщават за това колко вода съдържат и др. подобни не толкова важни неща, които не вредят на здравето. НЕКА съобщат за вредните съставки, които се съдържат в хранителните продукти! ТЕзи, които вредят на здравето! А не да приказват само празни приказки! Не ги е срам! Всички са една стока. Никой не мисли за здравето на хората. Само гледат да правят големите пари и да тровят народа!

stefi36:
Ima informacia na tozi sait, http://safecosmetics.org/article.php?id=426,za produktite koito sa tesvani! Dano sam pomognala i az sam maika!

vilata:
Апелирам към всички родители!!!
Проверавайте срока на годност на детските лакомства на щандовете на Моловете. От  МОЛ Пловдив на 22.03.2009г. купихме лакомства, които се окозаха със срок на годност 2004г.- Haribo hotdog. Описанието на съдържанието е само на турски. Фирмата, която продава е  Sugarland  тел.0889989258;0889564340;0885807233 взел съм ги от рекламните им опаковки!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия