Искренно съм възмутен от отношението и лъжите с които се сблъсках в въпросния сервиз! Колата ми е 10ден вече там и не се знае кога ще излезе от ремонт. След приема на автомобила и обявения срок от седмица получих уверенията на служителя в каросерийни ремонти че ще ми се обади когато колата е готова. След изтичането на срока такова обаждане не получих. Обадих се на служителя и го попитах какво става. Той каза ,че има забавяне и колата ще бъде готова след няколко дни. Изчаках учтиво и този срок и отново се обадих. Колата ви е за смяна на маслото както сте поръчали - отвърна той , И кога ще е готова - попита жена ми, Днес - бе отговорът. Отидох въпросния ден след обяд в сервиза с намерението да си получа колата!!! Оказа се ,че още не е започнато боядисване!!! Говорих с отговорния за сервиза с цел виновните да бъдат наказани и някой да поеме отговорност! Ще бъда ли обещетен за пропуснатите ползи и вреди които ми бяха нанесени??? Обещавам да споделя какво е станало и как ще протекът нещата оттук нататък. Дали виновните ще бъдат наказани и аз обещетен?...