Аврамчо,
Аз пък се регистрирах в тоя форум, само за да мога да те напсувам лично теб, ей така - за кеф! Влизайки случайно в сайта, се надявах да срещна Асоциация на Потребителите, а вместо това след един час преглед на различните теми, познай какво открих - че почти не мога да отворя тема в дискусиите без да се сблъскам твоето неописуемо отблъскващо присъствие на принципа \"на всяка манджа - мерудия\". Много се учудих, че си обществено търпим и въпреки цялата гнус, изляла се от теб във форума, нито някой те е обидил, нито са те изхвърлили модератори и администратори. Следва да си направя някои изводи:
1. В този, иначе претендиращ за престиж сайт, няма никаква цензура, което не знам дали е най-подходящото, при наличието на жалки мизерници като теб.
2. Ти си едно от \"мамините синчета\", а \"мама\" е направила сайта - съответно ти си развяваш оная работа без да ти пука особено. Грешен избор от твоя страна като се има предвид нищожния й размер. Само да не ме питаш размера на какво, че ще си направя извод и за размера на вътречерепното вещество.
3. Алтернатива остава, разбира се, и сайта всъщност да не е толкова сериозен, колкото изглежда - жалко би било, предвид че Потребителите наистина имат нужда от подкрепа като гласността, която представлява сайта.
Та да се върнем на основната тема - теб. Ти, жалък плазмодий, как ти влезе в маломерната тиква идеята, че можеш да обиждаш всеки и всички и да се мислиш за единствената свята истина? Поне един път не ти ли мина през кухия патладжан, който заблудено наричаш глава, че е възможно да има и нечие друго мнение, освен твоето, или че е възможно някой друг освен теб да е прав? А всъщност дори и да беше прав за всичко, кой точно ти даде право да се държиш като незадоволена курва спрямо всички други потребители и да ръсиш такива обиди, че и най-отраканите тираджии да ти завидят? Да не говорим, че 99% от изказванията ти приличат на платена публикация без всякаква логика и смисъл и ако човек успее изобщо да забележи единия процент истина в тях, веднага започва да се съмнява да не би да му се е привидяло.
Знаеш ли какъв е резултата? Ще се опитам да ти изясня във твоя стил, така че дай боже поне 1/4 от информацията да пробие през кирта в ушите ти и да задейства онова, което прилича на нервна клетка вътре.
Първо: Вече всички потребители, направили грешката освен информационните бюлетини да посетят и форума на сайта, са болезнено наясно че си комплексиран недорасляк, най-вероятно системно изнасилван от чичо си и то само защото на горкия човечец никой не му е казал, че си силно радиоактивен и всеки контакт с теб води до трайни увреждания. За съжаление обаче тук не е мястото да споделиш тази си болка - не че изобщо ми е известно място, където такива като теб да могат да съществуват съвместно с други хора, камо ли да споделят... още повече че сам посочваш колко неразбран се чувстваш и как след \"няколко години с изроди като нас\" това все повече ти тежи - след като осъзнаваш проблема явно най-доброто решение ще бъде да си завреш миризливите мнения в една от двете големи дупки (гъз, уста - няма значение, не го мисли, еднакво ти миришат), а ти самия да вървиш на майната си, ама като стигнеш там - не спирай, ами върви, върви, върви...
Второ: По начина, по който си мениш настроенията, спонтанните изблици на агресия, постоянно глождещото те чувство на дълг да се изкажеш по всяка тема и срещу всеки потребител, както и по очебийната ти мания за величие, не беше трудно да направя заключение, че не би трябвало да те съдим за поведението ти, а по-скоро да те съжаляваме. Пределно ясно е, че страдаш от неизлечимо маниакално-нарцистично разстройство на личността, като единствената причина никой да не ти е казал, че си психопат, е че всички се страхуват да не обидят психопатите.
Трето: Единствения резултат от твоите мнения, е да си навлечеш омразата на всички потребители, да унищожиш безвъзвратно духа на добрия тон и търпимост, както и да понижиш общото ниво на качество и полезност на този сайт, приравнявайки го до жълта булевардна медия. На практика заради безподобни уроди като теб всички в държавата не получават качество на стоките и услугите, нито възможност да се борим за правата си.
Мога само да завърша, че заради теб, пикльо, много хора няма да дадат гласност на проблема си, нито пък ще потърсят съдействие от тази тук организация, а ще си звънят пак на Господари на ефира и на разни други предаванийца и по-този начин цирка в държавата ще си продължава, а обществото ще си генерира поколения малоумници като теб.
Амин, \"драги зрители\" - търпете си този малоумник, щом ви отърва - на мен това ми беше първото и последно посещение на сайта и форума на БНАП.
Peace.