Автор Тема: Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград  (Прочетена 4269 пъти)

Ivan Dimitrov

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград
« -: Февруари 07, 2009, 04:26:04 pm »
Посещавам хотела от 4 години. Гарантирам ,че всичко в коментарите във \"За хотелите\" е 100 % вярно. Не му обръщах внимание понеже в СПА центъра ни познават като редовни клиенти и са много любезни.
През декември 2008 обаче чашата преля .Водих администрацията на една от фирмите си в Банско на 3 дневен уикенд и реших да спрем във Велинград за разходка. Една част тръгнахме да им покажа къде ще бъдем в през януари.Реших да им покажа басейна, джакузитата и топилата. За моя ОГРОМНА изненада на входа ни посрещна очилато момченце с надпис \"охрана\".Каза ни ,че не можем да влезем. Казах му ,че съм чест гост на хотела и искам хората ми да го разгледат.Отговори ми отрицателно. Пак му казах ,че дори и да не съм бил гост човек трябва да види за да посети.Отговори ми че може да гледам горе Разбирай фоаето).Казах му че това е грешна политика и не е нужно заради този отказ да оставам с лоши впечатления (все пак съм похарчил тук над 10000 лв).Отговори ми че това е мой проблем и него не го интересува. Казах му че го разбирам все пак той е \"никой\".
Чудя се знае ли собственика за тези проблеми написани от мен и от хората тук.Ако охранител на мои обекти се отнесе така с посетителите ще бъде веднага уволнен.Омръзна ми хора които не могат да правят бизнес да държат хотели претендиращи за \"номер едно в гостоприемството\".Как може да се допуска да има хора толкова недоволни. Приветствам кризата. Надявам се да просперират бизнеси водени от истински мениджъри.

carlyangel

 • Новак
 • *
 • Публикации: 25
  • Профил
Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград
« Отговор #1 -: Март 26, 2009, 05:44:19 pm »
и какво като си им клиент?!трябва да водиш на \"туристическа обиколка\" хората си ли ?Еййййй ама големи шефове се извъдихте всички тц тц..бил похарчил 10000 лв там ..ами да не си.Кво се хвалиш?Да ама накрая ти затвориха устата на входа нали? Еми така е...и слава боду,че момчето с черните очилца не е служител на такава отрепка като теб,че горко му и тежко.Уволнявай си на воля из нет-а... :)

Ivan Dimitrov

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград
« Отговор #2 -: Юни 27, 2009, 11:43:30 pm »
2009.05.30
21:34
Посещавам хотела от откриването му преди около 6 години.Харесва ми това, че има голям и подреден парк,голям външен басеин и джакузита.Доскоро харесвах и персонала...и обслужването...При последното ми посещение преди известно време бях тотално разочарован - от всичко и от всички работещи в хотела.По време на престоя ни (3дни) стаята беше почистена само веднъж и то в наше присъствие?!Банята беше само намокрена,а кърпите така и не бяха сменени...Обслужващият персонал се разхожда из хотела без видими задължения,а офиса на управителя като че е в ресторанта-така и не го видях извън него.

Веселина Антонова
отседнал Май 2009 за 1 седмица семейноНеуместен/предубеден коментар?   14
2009.05.29
09:00
Вчера се върнах от хотел Двореца, Велинград. Искам да споделя мнението си. Бих казала хубави неща само за СПА персонала и за външния басеин. Иначе критиките ми са големи. Първо храната- 2 пъти получихме сурово, недосготвено месо и объркани поръчки, които искаха да начислят на нашата сметка. Второ хигиената-за 1 седмица нито веднъж банята не беше почистена - нито мивката, нито ваната, нито тоалетната /знам, защото се усъмних и заложих няколко капанчета/. Стаята не беше изпрахосмучена нито един път. Трето- има хубава услуга \"детски кът\", който е отворен само събота и неделя, когато се предполага да има най-много туристи. В останалото време е заключено. Четвърто - кърпите в стаите за стари, твърди и прокъсани-предполагам са на доизживяване-срамота за 5-звезден хотел. И накрая - се опитаха да ни излъжат със сметката. С две думи - не си заслужават многото пари. Вечеряхме един път в Гранд хотела-храната и обслужването бяха 5 пъти по-добре. Не се лъжете от рекламите им.
 
 
Станислава
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни семейноНеуместен/предубеден коментар?   11
2009.01.18
14:32
Ужасен хотел. Малки стаи с паежени. Малак вътрешен басеин. Неучтив персонал. При това доста скъпо. Не бих отишла никога отново. Личи си че е стар комунистически хотел дори и сега.

 
Иван Димитров
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейноНеуместен/предубеден коментар?   10
2008.12.14
21:38
И аз посещавам хотела от 4 години. Гарантирам ,че всичко в коментарите преди мен е 100 % вярно. Не му обръщах внимание понеже в СПА центъра ни познават като редовни клиенти и са много любезни.
Днес обаче чашата преля .Водих администрацията на една от фирмите си в Банско на 3 дневен уикенд и реших да спрем във Велинград за разходка. Една част тръгнахме да им покажа къде ще бъдем в през януари.Реших да им покажа басейна, джакузитата и топилата. За моя ОГРОМНА изненада на входа ни посрещна очилато момченце с надпис \"охрана\".Каза ни ,че не можем да влезем. Казах му ,че съм чест гост на хотела и искам хората ми да го разгледат.Отговори ми отрицателно. Пак му казах ,че дори и да не съм бил гост човек трябва да види за да посети.Отговори ми че може да гледам горе Разбирай фоаето).Казах му че това е грешна политика и не е нужно заради този отказ да оставам с лоши впечатления (все пак съм похарчил тук над 10000 лв).Отговори ми че това е мой проблем и него не го интересува. Казах му че го разбирам все пак той е \"никой\".
Чудя се знае ли собственика за тези проблеми написани от мен и от хората тук.Ако охранител на мои обекти се отнесе така с посетителите ще бъде веднага уволнен.Омръзна ми хора които не могат да правят бизнес да държат хотели претендиращи за \"номер едно в гостоприемството\".Как може да се допуска да има хора толкова недоволни. Приветствам кризата. Надявам се да просперират бизнеси водени от истински мениджъри. надя цветанова 2009.01.09 10:59
 
Впечатленията за хотела са и хубави и лоши.Много е снобарски и неуютен.Мрачни стаи.И парите които се плащат не си заслужават.Там не можеш да се отпуснеш с всичко трябва да се съобразяваш.Спацентъра е добър и външния басейн.Също и закуската е на ниво.Ходила съм 3 пъти стига толкова.
 
Таня Станкова
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни семейноНеуместен/предубеден коментар?   9
2008.10.20
12:48
212.122.182... персонал:  чистота:  услуги:  
удобства:  цена:    
От 4 години посещавам този хотел и искам да споделя своето разочарование от последното ми посещение. Не коментирам звездите и дали отговаря на тях, това съм го преглътнала. На рецепцията се държаха меко казано недружелюбно. Най-безцеремонно ни изгониха в неделя, когато престоя е удължен до 19 часа, без предупреждение че стаята е резервирана. Отношението на служителките е под всякаква критика. Относно чистотата - хлебарки на 2-ия етаж. Тъй като напоследък хотела е пренаселен, явен проблем е и капацитета на ресторанта. Жалко, много жалко!!! Нашите хотелиери трябва да разберат, че най-важно е клиента да бъде обслужван добре и да си тръгне с усмивка.Юлия Маркова 2009.06.04 19:04

Ivan Dimitrov

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград
« Отговор #3 -: Юни 27, 2009, 11:43:58 pm »
георги павлов
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейноНеуместен/предубеден коментар?   8
2008.08.27
17:25
Почвам с недостатъците, защото е добре да си предупреден за тях.
Първата нощувка бяхме с много лоши впечатления. Първо защото температурата в стаята ни беше 27 градуса, а за нас това беше доста жега след изморителното пътуване (познавам и хора които при тази температура ще са на умиране), прозорец можехме да отворим само малко тъй като бяхме на партера и който мине можеше да си влезе вътре, а настройката на темп. от стаята изобщо не работи. Оказа се, че климатизацията всъщност е някакъв подов охладител, който се настройва централно, а и го пускат само следобед (може би защото на други гости им е било студено). След като им мрънкахме достатъчно, го позасилиха. Така че ако ходим по студено, непременно ще си носим духалка. Само на последния етаж имат отделни климатици.
Второто, за което бяхме не особено приятно изненадани беше живата музика в ресторанта, която се чуваше и в стаята, но както по-късно разбрахме това е нещо типично за Велинград и няма къде да избягаш, даже в Двореца е доста умерено - репертоарът им е евъргийни и е само до 23:30 при това в сравнение с Рич например е направо тихичко.
И друго, което е хубаво да се знае предварително - по принцип няма тераса, можеш да се окажеш на партера, а стаите не са особено просторни (е все пак имаше място за бебешка кошара или детско легло - дават такива).


Все съм виждал простотия, но чак пък толкова не бях виждал Тук успяха направо да ме оставят с \"отворена\" уста. За какво става въпрос, поръчвам си уйски само до като се доближих до чашата разбирам , че е убийствено менте. Уведомявам управителят, той без дума връща чашите но в последствие в сметката си виждам записано - такса бушон 16 лв. Представяте ли си за каква наглост говорим
 
 

 
Щирлиц Македонски
Неуместен/предубеден коментар?   5
2008.01.29
16:02
 Бях няколко пъти в този хотел,първи още веднага след откриването, и познайте какво стана?!! Двама охранители на хотела,когато се расхождахме из градината се хвърлиха да ни бият! \"не можело да се разхождате,само за гости\" хубаво , че след 2-3 минути дърпане успяхме да обясним на дебилите , че сме гости - това като за начало
стаите - ужас:без тераса,отлепени тапети,запушени бани
спато не е много уютно - малко,задушно, няма къде да седнеш, след сауна
басейна не е лош , но ниския таван те подтиска
и персонала НАВСЯКЪДЕ - дебили
ходих наскоро пак - аджеба нещо да се е променилоь, ама те все едно искат да държат първенството на \"НАЙ-НЕОТГОВАРЯЩИЯ НА КАТЕГОРИАТА СИ ХОТЕЛ В БЪЛГАРИЯ \"

 
Ивелина Петрова
Неуместен/предубеден коментар?   4
2007.09.10
08:52
 Чудесен парк и басейни, и до там!Отвратително обслужване на страшно високи цени.Стаите изобщо не отговарят за стандарта на 5*,нямат балкони ,а в банята можете да се къпете непрекъснато,защото няма сифони за оттичане на водата и се получава страхотен гьол,който в крайна сметка прелива в коридора.Чаках час и нещо,за да бъда настанена при предварителна резервация,което е недопустимо за хотел от такъв клас.

 

  
Gemibi
Неуместен/предубеден коментар?   1
2007.06.01
15:23
 Този хотел изобщо не отговаря на категорията си. Не ходете там - лошо обслужване в ресторанта, не особено любезен персонал, спа-комплексът не е нищо особено... Общо взето оставаш с впечатлението, че ти трябва да се съобразяваш с персонала, а не той с гостите. Посредственост!стойка иванова панева-тодорова 2009.06.18 18:18
 
Ужас-споделям мненията на хората по-горе,красив парк и басейни и до там,днес се върнахме от там с двегодишната ни дъщеря,която хвана гъбички по ръцете от хотела,страшна мизерия,за з дни нито веднъж не пометоха никъде,нито басейна ,нито в стаята,петната от кафе си стояха на бюрото през цялото време,има само един детски кът,който е под ключ,а аниматор липсва,нямаше кой да прегледа дъщеря ми-няма лекар-почивал същият ден,на вън има две люлки и пързалка,които са буквално на камъните-ако падне детето ще остане на място,закуска в стаята не се разрешава,пиколото стои като паметник вместо да ти пренесе багажа и съответно да изкара някой лев,банята е супер тясна,не можеш се обърна в нея, и още много неща,в спато трябва предварително да им се молиш да пуснат сауната и парната баня,а преди това трябва да ги намериш в хотела никой не си стои на работното место!!!Този хотел не заслужава 5те звезди!!!

DENON

 • Новак
 • *
 • Публикации: 3
  • Профил
Не ходете в Спа хотел Двореца Велинград
« Отговор #4 -: Януари 26, 2010, 01:29:10 pm »
Оставам с вЧепатлението, че този хотел е Ожасен. Както сАм Одивен и от неграмотноЗтта на пишеШТите тук. Баси хората - не знаЙАт дЪ пишЪт, пък имат претенциЙ на всичкУто Утгоре. Усобено \"потребителката\" Станислава. Тя Учевидно има \"МАЛАК\" мозАк пАлен сАс \"ПАЕЖЕНИ\". СигОрно е некоя простЕтутка. ГолИАм смИАх. Ха-ха-ха.
 Иначе за хотела - сигурно са верни нещата дето се пишат. Явно там се радват на добро обслужване, и са на почит и уважение само парвенюта и цигански барони, които си водят курвите, за да се изфукат и да ги е.ат в джакузитата или така наречените \"топилни\". Пък после нямало да хващат гъбички децата......